NS-terasz: téma volt még a holland bíró

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.06.20. 23:19
Fotó: Tarsoly Nikoletta
„Vajon Angliában más szabályok érvényesek?” − tette fel a kérdést az NS-terasz csütörtöki vendége, Mátyus János.


A korábbi 34-szeres válogatott futballista a Várkert Bazár Öntőház udvarán ezzel Ilkay Gündogan meglepő véleményére utalt, a német válogatott csapatkapitánya a Willi Orbánnnal való, sokat vitatott találkozásáról azt mondta: „Meglepődtem, hogy Orbán és a magyar csapat mérges volt, mert ha ezt az esetet például a Premier League-ben lefújták volna, ahol én hét évet játszottam, fetrengtek volna az emberek a nevetéstől.”

Igen, a holland játékvezető, Danny Makkelie ténykedése sok esetben egyáltalán nem a magyar válogatottnak kedvezett. A Somogyi Zsolt, lapunk munkatársa által vezetett beszélgetésben természetesen elhangzott, mi várható a skótok ellen, valamint arról is esett szó, hogy csütörtökön sem unatkozhattak azok, akik kilátogattak az NS hivatalos meccsnéző helyszínére vagy a tv-készülékek előtt figyelték a történéseket.

Vendégünket kollégánk az Európa-bajnokság hetedik napjának mindhárom mérkőzése előtt faggatta az esélyekről, és mint utólag kiderült, izgalmakban most sem volt hiány.

Az NS-terasz nézői közül sokan vélik úgy, hogy eddig nagyon színvonalas a kontinenstorna, maradjon ilyen a továbbiakban is, ám nem lesznek szomorúak, ha vasárnap a magyar válogatott dögunalmas mérkőzésen győz a skótok ellen.

Pénteken is három mérkőzést rendeznek az Eb-n: 15 órakor Szlovákia–Ukrajna, 18-kor Lengyelország–Ausztria, 21-kor Hollandia–Franciaország ellen lép pályára. Az NS szakértője mindegyik találkozón Priskin Tamás 63-szoros válogatott labdarúgó (Szlovákiában és Ausztriában is futballozott), akivel az első két összecsapás előtt Szabó Szilárd rádiós sportriporter, a harmadikat megelőzően Somogyi Zsolt, a Nemzeti Sport munkatársa beszélget.

 
Vendégünk: Priskin Tamás

 

Az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány számos, fizikai aktivitásra ösztönző eseményt szervez a meccsnapokon.
A pénteki program: Várkert Bazár, Öntőház udvar
17.00–17.45: Felnőttedzés szakedzővel – walkenergie óra.
18.00–19.45: Gyerekeknek: A termőföldtől az asztalig: hogyan kerül a friss zöldség-gyümölcs a tányérunkra? Kézműves alkotótevékenység az egészséges életmód témakörében (színezők, egészségesétel-választó, egészségtelen, a szervezetben gyulladást okozó, „nem pocakbarát” ételek bemutatása), akadálypálya, ügyességi vetélkedők; felnőtteknek: Longevity. Mitokondriális diszfunkció, mint az öregedés fő markere.

 
Csak ügyesen!

 

 A Várkert Bazárba érkezőknek lehetőségük van az NS standján megvásárolni a Nemzeti Sport legújabb termékét, a Fix tipp társasjátékot, kiadónk Eb magazinját, a válogatott mezbe öltöztetett Tévé Macit, valamit a DRK-val közösen készített Puskás-ruhakollekció darabjait is.

 
VÁSÁROLJON AZ NS-STANDON

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik