Beckham: Valakinek ellenőriznie kell Yamal személyi igazolványát, és megerősítenie, hogy csak 16 éves

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.07.07. 21:41
David Beckham is dicsérő szavakkal illette a Barcelona üdvöskéjét (Fotó: Getty Images)
David Beckham, az angol válogatott és a Real Madrid egykori legendás labdarúgója a spanyolok 16 esztendős tehetségét, Lamine Yamalt dicsérte az Európa-bajnokság nyolcaddöntője után.

 

„Valakinek ellenőriznie kell Yamal személyi igazolványát, és meg kell erősítenie, hogy még csak 16 éves, mert az eddig látottak alapján elhihetnénk, hogy ez a fiú 25 esztendős. Elérte az érettség elképzelhetetlen szintjét. Mindenki látja, milyen remek teljesítményt nyújt a pályán, de senki sem beszél a karakteréről. Tizenhat évesen nyomás nélkül játszik, mintha felkészülési meccseken lenne. Játszott a Bajnokok Ligájában, a La Ligában és az Európa-bajnokságon is, mintha már tízéves profi pályafutás állna mögötte.

A világ nem lesz kész két-három év múlva arra, ha Lamine eléri a csúcsformáját. A futballvilág valóban nagyszerű játékossal gazdagodott, mert amit Lamine csinál, az hihetetlen” – nyilatkozta David Beckham a Spanyolország–Grúzia Eb-nyolcaddöntő után.

Mint ismert, a spanyol válogatott Grúzia után a házigazda német válogatottat is legyőzte, a döntőbe kerülésért pedig Franciaországgal küzd majd meg kedd este. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik