NS-terasz: Jó buli volt

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.07.16. 16:01
Fotó: Török Attila
A döntőn Szécsi Zoltán volt a vendégünk, a legendás pólós a futballbarátok körében is nagy népszerűségnek örvendett.

VÉGET ÉRT AZ EB, AZ NS-TERASZ IS BEZÁRT. Június 14-től egy hónapon keresztül a kontinenstorna 51 mérkőzéséből negyvenötöt lehetett megnézi a Várkert Bazár Öntőház udvarának óriáskivetítőjén a Várkapitányság, az Országos Széchényi Könyvtár, Az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány és a Nemzeti Sport szervezésében. Azért csak negyvenötöt, mert a csoportkör utolsó fordulójában egy időben rendezték a találkozókat. 

Minden egyes alkalommal munkatársaink szakértő vendégekkel vezették fel a meccseket, akik között nemcsak labdarúgók voltak, hiszen mint tudjuk, a futball mindenkié. Ennek szellemében a korábbi kiváló játékosokon, edzőkön (Bölöni László, Kiss László, Kovács Kálmán, László Csaba, Lisztes Krisztián, Mátyus János, Mészöly Géza, Priskin Tamás, Szélesi Zoltán, Tímár Krisztián, Vincze István, Vincze Ottó és Wukovics László) kívül ott volt az NS-teraszon Gergely Gábor asztalitenisz-világbajnok, Lőrincz Tamás olimpia bajnok birkózó, Kovács „Kokó” István olimpiai, világ és Európa-bajnok ökölvívó, Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya és Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai aranyérmes vízilabdázó.

A döntőn Szécsi Zoltán volt a vendégünk, a legendás pólós a futballbarátok körében is nagy népszerűségnek örvendett (Fotó: Patai Gergely)

A gyönyörű dunai panorámás helyszínre kilátogatók a futballtémájú kiállítást is megnézhették, kipróbálhatták focitudásukat és szerencséjüket a Várkapitányság pultjánál, az NS-standon pedig kiadónk termékei közül vásárolhattak, a felvezető beszélgetések során elhangzó kvízkérdésekre a leggyorsabban és jól válaszolók egyéves digitális Nemzeti Sport-előfizetést nyertek.

A hangulatra még a nem túl jó meccsek esetében sem lehetett panasz, a magyar válogatott csoportmérkőzéseit telt ház fogadta, miként a kieséses szakasz legtöbb találkozóját, a két elődöntőn és a finálén pedig csordultig tele volt az NS-terasz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik