NS-terasz: legyen pompás végjáték!

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.07.13. 23:18
Fotó: Árvai Károly
Ez a nap is elérkezett: vasárnap este megtudjuk, melyik csapat nyeri meg a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot.


A kontinenstorna mérkőzéseinek színvonala a legtöbb esetben nem volt túl magas, részben a lebonyolítás adta taktikázási lehetőségek okán. A kieséses szakaszban azonban szerencsére már akadtak nagyon jó meccsek, a két elődöntő pedig emlékezetes marad – ha nem is a remek futball miatt, de voltak izgalmas, váratlan húzások, kiváló teljesítmények. A teljes Eb-t tekintve a spanyolok játéka nyerte el a Várkert Bazár Öntőház udvarán az NS-terasz közönségének tetszését, két fiatal támadójuk, Lamine Yamal és Nico Williams futballja sokakat ámulatba ejtett.

Az angolok sokkal könnyebb ágról kerültek a döntőbe, gyakran szürke, unalmas, de az eredmény szempontjából hatásos focival, így Gareth Southgate válogatottja a legutóbbi Eb-t követően az idén ismét az aranyéremért küzdhet. Ha most nyerni tud, Anglia 1966 után diadalmaskodik ismét nagy világversenyen. A sokaknak rendkívül szimpatikus, filozófiatanár kinézetű Luis de la Fuente spanyol szövetségi kapitány csapata győzelme esetén 12 év elteltével lenne ismét Európa-bajnok.

A hatalmas tét miatt az izgalom garantált, és aki ma este gyönyörű, dunai panorámás környezetben szeretné látni a döntőt, annak nem kell sokáig azon gondolkoznia, hol nézze meg: természetesen a Várkert Bazár Öntőház udvarán, az NS-teraszon!

A 17. labdarúgó Európa-bajnokság befejező napján szakértő vendégünkkel, Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval az este kilenckor kezdődő, várva várt spanyol–angol döntő előtt egy órával Patai Gergely, a Nemzeti Sport munkatársa beszélget. Ezúttal is elhangzik majd egy kvízkérdés, a leggyorsabban helyesen válaszoló néző egyéves digitális Nemzeti Sport-előfizetést nyer.

 
Vendégünk: Szécsi Zoltán

Vasárnap utoljára játszhatnak a Várkert Bazár Öntőház udvarán, az NS-terasz mellett a Várkapitányság standján a nem csak a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzésein izgalmat kereső szurkolók. A próbálkozók futballal kapcsolatos kvízt tölthetnek ki, megpörgethetik a szerencsekereket, a nyertesek pedig a Budavári Palotanegyedhez kapcsolódó ajándékokkal gazdagodnak.

 
Próba szerencse

 

A Várkert Bazárba érkezőknek lehetőségük  van az NS standján megvásárolni a Nemzeti Sport legújabb termékét, a Fix tipp  társasjátékot, kiadónk Eb-magazinját, a válogatott mezbe öltöztetett Tévé Macit, valamint a DRK-val közösen készített Puskás-ruhakollekció darabjait is.

 
Vásároljon az NS-standon!


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik