Vb 2010: Dunga nagyon elégedetlen a játékvezetővel, a sajtót is bírálta

Vágólapra másolva!
2010.06.20. 23:59
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga, a 3–1-es, Elefántcsontpart elleni győzelem ellenére sem volt éppen jó hangulatban sajtótájékoztatóján.

Dunga egyrészt a játékvezetővel, a francia Stéphane Lannoy-val volt elégedetlen, másrészt kritizálta a brazil sajtó képviselőit is, mondván, túl nagy terhet tesznek a kétgólos Luís Fabianóra.

„Nagyon türelmetlenek Luís Fabianóval, pedig egy csatártól normális, ha két vagy három meccsen nem tud betalálni. Sérüléssel is küszködött, és az önbizalmát is rendbe kellett rakni. Az egész edzői stáb és a csapattársak is sokat segítettek neki, tudtuk, hogy eljön ez a pillanat" – mondta a szakvezető, aki élesen kritizálta a játékvezetőt.

„Nagyon sok szabálytalanság volt, köztük súlyosak is. Nagyon nehéz játszani, amikor egy játékvezető engedi, hogy ennyire durva legyen a játék. Kaká kiállítását is igazságtalannak tartom. Vele szemben szabálytalankodtak, és ő kapott lapot, míg az ellenfele megúszta, ezért külön is gratulálnom kell neki. Nem tudom, mit kellene tennünk azért, hogy ne kapjuk meg ezeket a sárga lapokat... " – vélekedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik