Vb 2010: Joachim Löwöt mégis maradásra bírná a német szövetség

Vágólapra másolva!
2010.06.14. 17:31
Theo Zwanziger, a Német Labdarúgó-szövetség elnöke szeretné, ha Joachim Löw új szerződést kötne a világbajnokság után, és maradna német szövetségi kapitány. Az elnököt ugyanis meggyőzte a Nationalelf első csoportmérkőzésen nyújtott teljesítménye, amelyen 4–0-s győzelmet aratott Ausztrália ellen.
Löw szerződése a világbajnokság után jár le, de a télen úgy tűnt, más fogja betölteni posztját.

„Ez kitűnő csapat, amely előtt nagy jövő állhat. Jó érzés lehet egy edzőnek, ha ilyen együttest vezethet” – mondta Zwanziger, amikor meglátogatta a német válogatottat a szállodában.

„A csapat fiatal, tagjai együtt nőttek fel egy olyan edző kezei alatt, akit nagyon tisztelek. Ez az együttes szépen és eredményesen tud játszani egyszerre. Szeretném megköszönni Joachim Löwnek, hogy ilyen válogatottat épített, nagyszerű lenne, ha továbbra is ő irányítana” – nyilatkozta a Német Labdarúgó-szövetség elnöke.

„Most sok minden jár a fejemben, egyelőre nem szeretnék a jövőmmel foglalkozni. Ezt a témát kiverem a fejemből a világbajnokság végéig. Szeretnénk valami nagy tettet végrehajtani, itt és most száz százalékig ezzel törődöm” – mondta Joachim Löw.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik