Hollandia: Sneijder nincs benne az előzetes keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.21. 14:58
Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte előzetes keretét az Észtország és az Andorra elleni világbajnoki selejtezőkre. A 62 esztendős szakembertől ismét nem kapott meghívót a Galatasarayban játszó Wesley Sneijder, és – természetesen – nem tagja a keretnek a térdsérüléssel bajlódó Klaas-Jan Huntelaar sem.

Van Gaal döntésének értelmében ugyanakkor Ricky van Wolfswinkel és Paul Verhaegh reménykedhet abban, hogy pályára lép a soron következő vb-selejtezőkön, sőt a holland válogatott akár újoncot is avathat, hiszen a Bayern München korábbi vezetőedzője beválogatta a PSV Eindhoven 18 esztendős védőjét, Karim Rekiket, aki eddig csak a korosztályos nemzeti együttesekben léphetett pályára.

Szintén tagja a keretnek az ugyancsak a PSV-t erősítő Jeffrey Bruma, a 21 éves középhátvéd ezt megelőzően négy alkalommal ölthette magára a címeres mezt az A-válogatottban.

A mieinkkel azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Hollandia várhatóan az előzetes keretbe meghívott játékosokkal – ha csak nem jön közbe sérülés – mérkőzik Észtország és Andorra ellen szeptemberben.

A HOLLAND VÁLOGATOTT 22 FŐS, ELŐZETES KERETE
Kapusok:
Michel Vorm (Swansea City), Kenneth Vermeer (Ajax)
Védők:
Daley Blind (Ajax), Ricardo van Rhijn (Ajax), Jeffrey Bruma (PSV), Karim Rekik (PSV), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Joris Mathijsen (Feyenoord), Paul Verhaegh (FC Augsburg)
Középpályások:
Jordy Clasie (Feyenoord), Marco van Ginkel (Chelsea), Stijn Schaars (PSV), Rafael van der Vaart (Hamburger SV), Georginio Wijnaldum (PSV)
Csatárok:
Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (Dinamo Kijev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Ruben Schaken (Feyenoord), Ricky van Wolfswinkel (Norwich City)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik