Pogba kapott egy vicces ajánlatot – nem sokat gondolkodott rajta

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.10.14. 10:37
Paul Pogba a Juventus stadionjában október elején, a Cagliari elleni bajnoki előtt (Fotó: AFP)
Még egy orosz amatőrcsapattól is kapott szerződési ajánlatot Paul Pogba – derült ki a France Football legutóbbi számából, amelyben azt latolgatják, hogy a doppingolás miatt megbüntetett, ám az eredeti eltiltás lejárta előtt jóval korábban, már jövő márciusban játékengedélyhez jutó francia labdarúgó hol folytatja karrierjét.

Az említett orosz csapat, a helyi influenszereket és egyéb celebritásokat soraiban tudó Broke Boys FC 1500 dolláros havi fizetést, lakhatást és formába hozási lehetőséget kínált Paul Pogbának – utóbbira a 2022-ben létrehozott, a FIFA-hoz semmilyen szálon sem kapcsolódó Media Football League-ben lett volna lehetősége a francia világbajnoknak.

Lett volna, hiszen Pogba nem sokat gondolkodott, mielőtt udvariasan visszautasította a nemzetközi futball vérkeringéséből az Ukrajna megtámadása miatt kizárt Oroszországból érkező ajánlatot, amely egyébként – a France Football októberi számának összefoglalója szerint – még azelőtt futott be, hogy a labdarúgó eltiltását mérsékelték.

Az eredeti, négyéves eltiltás Pogba karrierjének végét is jelenthette volna, viszont a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) október eleji enyhítő döntése már jövő márciustól lehetővé teszi a játékot a 31 éves labdarúgó számára. Jelenlegi szerződése 2026 nyaráig a Juventushoz köti, ám úgy tudni, a „zebrák” nem terveznek vele, és ő maga is távozni akar.

A France Football összeállításában a fenti, nehezen komolyan vehető ajánlat mellett előkerül a Marseille állítólagos, a nemzetközi sajtó nyomán lapunkban is megszellőztetett megkeresése, az észak-amerikai profi liga, az MLS egyik csapata, a Los Angeles FC, amelyben két világbajnok honfitársa, Hugo Lloris és Olivier Giroud is futballozik, és természetesen a hatalmas fizetéseket kínáló szaúd-arábiai liga.

Pogba környezetéből származó információk szerint a labdarúgó célja a 2026-os világbajnoki szereplés, amelyre európai topligás klubból lehet a legnagyobb esélye, azaz ha rajta múlik, ebből a körből választ magának klubot.

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik