Női kézi BL: a Győr edzője nem tudja elképzelni a kudarcot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 12:21
A női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóját háromgólos előnyből váró Győri Audi ETO KC másodedzője, Danyi Gábor szerint nagy taktikai húzások nem várhatóak a Larvik ellen, a könnyedség lesz a döntő momentum. A szakember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában hozzátette: nem tudja elképzelni, hogy elveszíthetik a félig megnyert BL-trófeát.

„Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen meg a BL-győzelem. A két csapat, amely a csoportkörben is találkozott, annyira jól ismeri egymást, hogy nagy újítások, taktikai húzások valószínűleg már nem várhatóak. A pillanatnyi forma és a higgadtság megőrzése dönt majd. Erre trenírozzuk a játékosokat. A Larvik idegenben jobban játszik, mint otthonában, ráadásul nagyon könnyedén áll a kézilabdához és az élethez – ezt bizonyította az elődöntőben Ljubljanában is. Gyorsan kontrázik, erre próbálunk készülni” – fogalmazott Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC másodedzője.Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC másodedzője.

Ambros Martín segítője hozzátette: „Úgy készülünk erre a meccsre, ahogy egy óriási lehetőség kapujában kell: mindannyian ezzel kelünk-fekszünk, minden pillanatban a visszavágóra gondolunk. Nagy akarással és alázattal gyakorol a csapat, de azt a határt nem szabad átlépnünk, hogy mindez túlzott görcsbe menjen át. Ugyanúgy kell viselkedni, mint bármelyik BL-csoportmeccs előtt tettük, Ambros Martín vezetőedző ezt hangsúlyozza a lányoknak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik