Nagy László: Érzelmi energiabomba a győzelem

Vágólapra másolva!
2024.10.03. 23:35
Nagy László (Fotó: Imago Images)
Nagy László sportigazgató szerint hatalmas érzelmi energiabomba a Veszprém HC férfi kézilabdacsapata számára az Egyiptomban rendezett klubvilágbajnokság megnyerése.

„Izgalmas mérkőzés volt, körülbelül ilyenre számítottunk. Elképesztő küzdelem és jó egyéni teljesítmények mindkét oldalon, elképesztő védekezés, jó kapusteljesítmény. Döntőhöz méltó játék volt, szerencsére jól jöttünk ki belőle, végtelenül boldog vagyok” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Nagy, miután a bakonyiak csütörtökön hosszabbítás után 34–33-ra legyőzték a legutóbbi három alkalommal aranyérmes német SC Magdeburgot.

Meglátása szerint a nyáron érkezett Xavier Pascual rövid ideje dolgozik együtt a csapattal, de a vezetőedző és a játékosok kezdik elnyerni egymás bizalmát, és remélhetőleg ez a munka a továbbiakban is folytatódik, és jól működik majd.

„Kezdésnek óriási energiabomba érzelmileg, ebből sokat táplálkozhatnak majd a játékosok” – jellemezte a magyar klub első klubvb-trófeáját Nagy László.

A bakonyiak a csoportkörben a brazil Taubatét 26, az egyiptomi Zamaleket hét góllal verték, a keddi elődöntőben pedig hosszabbítás után öt találattal győzték le a Bajnokok Ligája-címvédő Barcelonát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik