Martin: a következő lépés

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2004.07.16. 22:37
Címkék
Szerdán még csak suttogtak róla, csütörtökön véglegessé vált: Kenyon Martin, a 2000-es draft első választottja a New Jersey Netstől nyugatra, a Denver Nuggetshez igazolt. A bérversenyben ez alkalommal lemaradó Nets három első körös draftjogot kapott érte cserébe.
Carmelo Anthony kilenc esztendő után a playoffba segítette a Nuggetset, remélhetőleg Martin közreműködésével sikerül fellépni a következő lépcsőfokra – így foglalható össze, mit várnak a Marcus Cambyvel és a brazil Nenével is rendelkező, egészen erős csatárkülönítménynyel felszerelt denveriek K-Mart szerződtetésétől. Martin a liga legjobban védekező csatárai közé tartozik, a legutóbbi idényben 16.7-es pont- és 9.5-es lepattanóátlaggal büszkélkedhetett. "Két nagydöntőben szerepelt, beválasztották az All Star-csapatba, tartanak tőle az ellenfelek. Egy ilyen játékosért semmi pénz sem drága!" – lelkendezett Kiki Vandeweghe, a Nuggets általános menedzsere.
Eközben a Memphis szerződést hosszabbított Shane Battierrel, a San Antonio Manu Ginóbilivel és szerződtette Brent Barryt, az Indiana pedig odaadta Stephen Jacksont az Indianának Al Harringtonért. S hogy ne maradjunk Lakers-hír nélkül: Shaquille O’Neal távozása, illetve Kobe Bryant megtartása után Derek Fisher körül bonyolódik a következő ügylet. A 29 éves irányító az ügynökétől származó információk szerint elfogadta a Golden State Warriors ajánlatát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik