Férfi kosár: Hanga 14 pontot szórt, először nyertek idegenben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.09. 20:48
null
Hanga Ádám remek teljesítménnyel segítette idegenbeli győzelemhez az Avellinót az olasz élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban. A magyar légiós kezdőként pályára 26 játékperce alatt 14 pontot dobott 6/11-es mezőnymutatóval (2/4 triplából), továbbá volt hét lepattanója, öt gólpassza, hat szerzett labdája a Capo d'Orlando ellen 81–67-re megnyert bajnokin.

Honfitársunk 27 VAL-jával az szezon első idegenbeli sikerét arató, és ezzel zsinórban már három diadalnál tartó Avellino második legjobbja, egyben az egész mezőny második leghasznosabbja volt a 20 pontos, 8 lepattanós Justin Harper (28 VAL) mögött. Rajtuk kívül érdemes kiemelni a dupla duplázó Anosikét (18 pont, 10 lepattanó), hármuk főszereplésével három negyed alatt eldöntötte a csatát a Vitucci-legénység, pedig az ellenfélnél Gianluca Basile, Matteo Soragna és Sandro Nicevic személyében három veterán európai kiválóság is pályán volt.

Az öt forduló után 3/2-es mérleggel a hatodik helyen álló Avellino legközelebb jövő szombaton 20:30-tól játszik az Európa-kupában is érdekelt Reggio Emilia ellen, hazai környezetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik