A nap képe: Raquel, a legszexibb Chelsea-drukker

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.07.02. 18:07
A minap anyagot gyűjtöttem egy cikkemhez, amikor meglehetősen furcsa képre bukkantam: ez itt Raquel Welch - igen, egy focilabdával és egy hatlövetűvel....

A minap anyagot gyűjtöttem egy cikkemhez, amikor meglehetősen furcsa képre bukkantam: ez itt Raquel Welch - igen, egy focilabdával és egy hatlövetűvel. Chelsea-mezben. Welch (a fiatalabb olvasók kedvéért írom) az Egymillió évvel Krisztus előtt című filmmel lett világhírű - nem kis mértékben köszönhetően őrülten szexi ősasszony-bikinijének. Úgy tűnik, Hollywoodban nem csak Marilyn Monroe szerette a focit!A minap anyagot gyűjtöttem egy cikkemhez, amikor meglehetősen furcsa képre bukkantam: ez itt Raquel Welch - igen, egy focilabdával és egy hatlövetűvel. Chelsea-mezben. Welch (a fiatalabb olvasók kedvéért írom) az Egymillió évvel Krisztus előtt című filmmel lett világhírű - nem kis mértékben köszönhetően őrülten szexi ősasszony-bikinijének. Úgy tűnik, Hollywoodban nem csak Marilyn Monroe szerette a focit!

UPDATE: Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy mi állhat a képek hátterében, hát nyomozásba kezdtem. Hajtás után ott a megfejtés, mi kötötte össze Welchet és a londoniakat!

Hajtás után még egy kép, Raquel akcióban!

Csak nem hagyott nyugodni a történet, így a Chelsea magyar helytartójához, a Lion Rampant bloghoz fordultam. Mint kiderült, a lehető legjobbhoz: k_dako nagyjából tizenöt perc alatt nyomozta le nekem a rejtélyt papír alapú forrásaiból.


"Raquel 1972. november 11-én tűnt fel a Stamford Bridge-en Terry O'Neill fotós meghívására. A csapat mellett akkori sztárjátékosunk, Peter Osgood érdekelte. Körbement a pályán a meccs előtt, persze a szurkolók nem kímélték."


Naná, hisz akkoriban ő volt a leghíresebb filmsztár a világon!


"Bevitték az öltözőbe is, Richard Attenborough közreműködésével.A meccs után Raquel meghívta Ossie-t és pár másik játékost a hotelbe, ahol lakott, egy koktélpartira. Arról megoszlanak a vélemények, hogy több volt-e közte és Osgood közt egy puszinál. Ossie egy szóval sem említette a sztorit önéletrajzában."


Welch mindenesetre szerzett egy pólót, amelyen az állt: "I scored with Osgood".

Aki nagyban is szeretne gyönyörködni az első fotóban, az itt megtalálja.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik