Na, ezért Solo a világ legjobb kapusa

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.07.01. 17:07
A női kapusokat állandóan szapulják: alacsonyak, bénák, nem mernek vetődni, rosszak a reflexeik... Az USA-Kanada meccsen Hope Solo megmutatta, mennyire...

A női kapusokat állandóan szapulják: alacsonyak, bénák, nem mernek vetődni, rosszak a reflexeik... Az USA-Kanada meccsen Hope Solo megmutatta, mennyire nagy hiba általánosítani. Parádés védés a hajtás után - mindjárt kettő is egy percen belül. Csinálja utána, aki tudja!A női kapusokat állandóan szapulják: alacsonyak, bénák, nem mernek vetődni, rosszak a reflexeik... Az USA-Kanada meccsen Hope Solo megmutatta, mennyire nagy hiba általánosítani. Parádés védés a hajtás után - mindjárt kettő is egy percen belül. Csinálja utána, aki tudja!

A Kötény-olvasók körében is igen népszerű Solo a csapattársán, LePeilbeten váratlanul irányt változtató labdára úgy vetődött, hogy szinte az ujjai hegyével érte csak el, és mivel fél szemmel látta a közeledő Kaylyn Kyle-t, még egyszer utána vetette magát, és az utolsó pillanatban mentett. Pedig Kyle annyira be akarta gyötörni a labdát, hogy Solo kezével együtt is befelé nyomta azt - bár kanadaiak hevesen reklamáltak, a felvételek alapján a labda nem haladt át teljes felületével a gólvonalon. Rossz reflexek, mi?



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik