Viktóriás csajok: tornagyőzelem, edzőmeccs az USA U17 ellen

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.07.27. 10:07
Amíg mi olimpiai lázban égünk, az U17-es csapatok világszerte a vb-re készülnek. Az amerikai válogatott épp a szomszédban edzőtáborozik, és...

Amíg mi olimpiai lázban égünk, az U17-es csapatok világszerte a vb-re készülnek. Az amerikai válogatott épp a szomszédban edzőtáborozik, és last minute lekötött egy meccset az épp tornát nyerő Viktória FC-vel.Amíg mi olimpiai lázban égünk, az U17-es csapatok világszerte a vb-re készülnek. Az amerikai válogatott épp a szomszédban edzőtáborozik, és last minute lekötött egy meccset az épp tornát nyerő Viktória FC-vel.

Igaz, a szombathelyi csajoknak nem a legjobbkor érkezett a felkérés a hétfői mérkőzésre, hiszen vasárnap érkeztek haza Németországból, a kaufbeureni minitornáról – nem is akárhogy: győztesként!

Az érthetően kipurcant (és sérülések, valamitn egyéb elfoglaltságok miatt eléggé tartalékos) viktóriás lányok ezek után sajnos nemigen villogtak a horvátországi Ludbregben, és sima vereséget (8-0) szenvedtek az amerikai csapattól. Úgy tűnik, az amerikai utánpótlás méltó az elődökhöz, kíváncsian várjuk, mit mutat majd az azerbajdzsáni világbajnokságon a csapat. Apropó, Azerbajdzsán: itt nem csupán Szász Kitti lép majd fel újra, mint a sorsoláson, de Kulcsár Katalin játékvezető is feladatot kap majd. A Viktória FC-USA U17 meccsről még több fotót a Kötényblog Facebookján találsz.

Az amerikai csapat Horvátország után Szlovéniába teszi át székhelyét, és megmérkőzik a LUV Graz és a ZNK Muravidék lányaival, valamint a szlovén válogatottal is.

Gratulálunk a Viktóriának tornagyőzelemhez!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik