Ellepték a csajok az Old Traffordot

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.08.20. 08:08
Az olimpia legfontosabb eredményei közé tartozik, hogy a lányok nem csupán rekordmennyiségű néző előtt, de legendás stadionokban is pályára...

Az olimpia legfontosabb eredményei közé tartozik, hogy a lányok nem csupán rekordmennyiségű néző előtt, de legendás stadionokban is pályára léphettek. A Wembley-beli meccsekről már írtam, de botorság volna tőlem, ha kihagynám az Old Traffordot. Így örültek a csajok az Álmok Színházának.Az olimpia legfontosabb eredményei közé tartozik, hogy a lányok nem csupán rekordmennyiségű néző előtt, de legendás stadionokban is pályára léphettek. A Wembley-beli meccsekről már írtam, de botorság volna tőlem, ha kihagynám az Old Traffordot. Így örültek a csajok az Álmok Színházának.

Alex Morgan az egyetlen ember, akinek jól áll a kockás asztalterítő

Az amerikai válogatott sztárjai, Becky Sauerbrunn és Jillian Loyden pályabejárás közben hódolnak a Stretford Endnek:

A kanadai Karina LeBlanc őszinte vallomása Facebook-követőinek:

"Ez a valóság vagy az álmaimban vagyok? A Manchester Unitedet nézve nőttem fel. Mertem nagyot álmodni, most pedig irány az olimpiai elődöntő és az Old Trafford! Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy legyőztük Nagy-Britanniát a mai teltházas meccsen!"

Csapattársa, Christine Sinclair, az olimpia gólkirálya hasonló elragadtatással twittelt:

"Olimpia. Elődöntő. Kanada-USA. Old Trafford. Mást nem is kell mondanom."

Kaylyn Kyle pedig frappánsan összefoglalta, milyen érzés volt az olimpián a bronzéremig menetelni:

"Úgy érzem magam, mintha nászúton lennék, férj nélkül! Utazgatunk, a legeslegjobb stadionokban játszunk, és most versenyben vagyunk az éremért, és történelmet írunk!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik