Ferenczi István végül a Vasashoz írt alá

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2004.07.15. 21:37
Címkék
Ferenczi István  mint azt az Újpest-cikkben olvashatják  végül a Vasast választotta. Acsatár legutóbb a német Osnabrückben futballozott, de megfordult már a bolgár Levszki Szófiában is.
"Megtiszteltetésnek vettem, hogy Újpestre hívtak, s örültem, hogy edzhetek, játszhatok e nagy múltú klubban – mondta Ferenczi István. – Valóban úgy tűnt, hogy lila-fehérben folytatom pályafutásomat, ám az angyalföldi vezetők olyan kitartóan kerestek, hogy adtam egy esélyt, és menedzseremmel, Vörösbaranyi Józseffel tárgyalóasztalhoz ültem velük. Nem tagadom, sokkal kedvezőbb ajánlatot kaptam a Fáy utcából, de nem csupán a pénz győzött meg arról, hogy a Vasast válasszam. Úgy gondolom, a piros-kékeknél meghatározó ember lehetek, ráadásul itt hosszú távon is biztosítottnak látszik az anyagi háttér, így nyugodtan tervezhetem a jövőt. Góljaimmal szeretném a Vasast régi hagyományaihoz méltó szerepléshez segíteni."
Ferenczi István szombaton már a pályán is bizonyíthat, hiszen 17 órakor a Debrecen vendégszerepel az Illovszky-stadionban. Az új csatár mellett bemutatkozhat a Vasas szurkolóinak az a Miroslav Rada is, aki korábban játszott a Sparta Prahában, és most a Teplicéből kerülhet Angyalföldre. Ô egyébként már szerepelt a Vasasban a hallei nemzetközi tornán, mi több, gólt lőtt a Cottbusnak. Egy hete gyakorol a Fáy utcában két brazil fiatalember, várhatóan ők is szerephez jutnak a szombati edzőmeccsen. Ám még koránt sincs vége a bevásárlásnak. Mint Vancsa Miklós ügyvezető igazgató elmondta, tárgyalnak a legutóbb Diósgyőrött szerepelt Faragó Istvánnal, a Balaton FC játékosával, Csordás Csabával, és felveszik a kapcsolatot a Pécsről Angliába próbajátékra utazó Kerekes Zsomborral is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik