Túl sokat nyaralt a kapus

D. L.D. L.
Vágólapra másolva!
2005.07.04. 20:24
Címkék
Egyre erősebb a Diósgyőr: a miskolciak az elmúlt héten átigazolták a 32-szeres válogatott Horváth Ferencet, megszerezték az Újpestről közös megegyezéssel távozó Tamási Zoltánt, a Kispesten fölöslegessé váló Vámosi Csabát, most pedig itt az újabb fejlemény, a soproni Pintér Zoltán elfogadta a felkínált szerződést, így a DVTK kerete az egyszeres válogatott, 27 esztendős futballistával bővült. Bereczky István ügyvezető igazgató arról adott tájékoz- tatást, hogy a közép- pályás két évre kötelezte el magát.

Az érkezők mellett természetesen lesznek távozók is: Belényesi Miklósnak és Müller Zsoltnak lejárt a kölcsönadási szerződése, s a diósgyőriek már jelezték a DVSC-Ave-Ásványvíz vezetőinek, hogy nem élnek elővásárlási jogukkal.

Takács Tamás nagy valószínűséggel Kispesten folytatja, ő az elmúlt fél évet is a Honvédnál töltötte kölcsönben. Szabadlistára került Gajda István, Hompoth Balázs és Horváth Tibor, a szurkolók leginkább utóbbi távozását fájlalják, aki nem is tagadta, hogy váratlanul érte a szakvezetőség döntése.

Az is eldőlt, hogy a veterán Kövesfalvi István vetélytársa Berki Krisztián lesz, a ferencvárosi kapusra ugyanis számítanak Diósgyőrött. Mindez azzal jár, hogy a túl sokáig üdülő Urai András szolgálatai fölöslegessé válnak, a romániai kapus tehát alighanem hiába teszi meg az utat otthonától a DVTK stadionjáig…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik