MLL: Tepszics Ignác az új elnök

MLSZ MLSZMLSZ MLSZ
Vágólapra másolva!
2006.08.23. 17:18
Címkék
Szerda délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában tartotta taggyűlését a Magyar Labdarúgó Liga. Az ülésen megválasztották az MLL új elnökségét, valamint a Felügyelő Bizottság tagjait. Az eddig ad hoc elnökként tevékenykedő Tepszics Ignácot a küldöttek véglegesítették.
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint eleinte nem volt meg a kellő létszám, rövid várakozás után a taggyűlés határozatképes lett. Az elnökség megválasztása előtt a tagok megvitatták az MLL jövőjével kapcsolatos nézeteiket, valamint tájékoztatást kaptak a szervezet eddigi működéséről, a televíziós közvetítési jogok értékesítésével kapcsolatos információkról, a problémákról és a következő időszak tennivalóiról.

Ezután következett a vezetőség megválasztása. Az MLL elnöki feladataival a szervezetet eddig irányító ad hoc bizottság elnökét, Tepszics Ignácot bízta meg a tagság. Az elnökség két tagja Klement Tibor és Csorba Ottó lett. Létrejött az új Felügyelő Bizottság is: a grémium elnöke Illés János, tagjai pedig Sallói István és Kisjuhász Gyula. Az elnökség mandátuma 2006. december 31-ig szól.

”Az elnökség és a Felügyelő Bizottság megválasztása után meghatároztuk a következő egy hónap feladatait - nyilatkozta a tanácskozást követően Tepszics Ignác, az MLL elnöke. - A Magyar Labdarúgó Liga egy hónap múlva, szeptember második felében tartja a következő taggyűlést. Erre, az MLSZ és az MLL zökkenőmentes együttműködése érdekében meghívjuk Kisteleki Istvánt, a szövetség elnökét is. Rajta kívül várjuk majd a liga azon tagjait, akiket az MLSZ elnökségébe delegáltunk, mert fontos kérdéseket kell közösen megvitatnunk.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik