Ultimátum helyett felmondólevél: Vágó Attilát menesztették

Vágólapra másolva!
2008.09.25. 11:31
Csütörtökön szerződést bontott Vágó Attilával a Soproni Ligában szereplő DVTK együttese. Baranyi Sándor, a diósgyőri labdarúgóklubot működtető gazdasági társaság tulajdonosa erről tájékoztatta a boon.hu internetes portált.
Vágó Attila munkanélkülivé vált
Fotó: Czerkl Gábor (archív)
Vágó Attila munkanélkülivé vált
Vágó Attila munkanélkülivé vált
Fotó: Czerkl Gábor (archív)
Vágó Attila munkanélkülivé vált

A Makó otthonában búcsúzott a további küzdelmektől a Diósgyőr a Magyar Kupában, az alsóbb osztályú csapattól elszenvedett 1–0-s vereség pedig Vágó Attila állásába került. Annak ellenére, hogy a klub vezetősége korábban ultimátumot adott a szakvezetőnek.

A verdikt értelmében Vágónak hét mérkőzésen legalább 12 pontot kellett volna szereznie a csapattal, ennek teljesítésére azonban már nem lesz lehetősége.

A boon.hu internetes oldal – Baranyi Sándor, a diósgyőri együttest működtető gazdasági társaság tulajdonosára hivatkozva – közölte, Vágó Attillát azonnali hatállyal menesztették a diósgyőri kispadról.

A tréner tavaly október 1-jétől irányította a szakmai munkát Diósgyőrben, és huszonhét bajnoki meccsen irányította a csapatot, amelyen 6 győzelem mellett 9 döntetlent és 12 vereséget produkált a csapattal.

Miután a hír napvilágot látott, a Magyar Távirati Iroda megkereste Vágó Attilát, aki úgy tudta, hogy vele együtt az ügyvezető igazgatót, Dlusztus Imrét is elküldték a klubtól. Ez utóbbi információt azonban a vezetőség cáfolta.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik