Soproni Liga: egy nappal később, december 3-án lesz a DVSC-MTK

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2009.11.10. 17:30
Címkék
Az MLSZ versenybizottsága módosította a Soproni Ligában december 2-án (szerda) 18 órára kisorsolt DVSC-TEVA-MTK Budapest bajnoki mérkőzés kezdési időpontját, a találkozó egy nappal később, december 3-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik.

A testület ezen kívül hozzájárult több Ligakupa-mérkőzés helyszínének, időpontjának, valamint egy NB II-es bajnoki helyszínének megváltoztatásához is.

A november 14-én (szombat) 15 órakor esedékes Videoton FC-Paksi FC Ligakupa-meccs november 13-án, pénteken 13 órakor kerül megrendezésre a székesfehérvári Sóstói Stadion műfüves pályáján.

A november 14-én (szombat) 13.30-ra kisorsolt Kaposvári Rákóczi-Lombard Pápa Termál FC Ligakupa-mérkőzés az eredeti időpontban, de a kaposvári műfüves pályán lesz.

A november 28-án (szombat) 13.30-kor játszandó Kaposvári Rákóczi-Videoton FC Ligakupa-találkozót szintén a kaposvári műfüves pályán rendezik meg.

A november 28-án (szombat) 13 órára kisorsolt Kecskeméti TE-Ereco-DVTK Ligakupa-meccs helyszíne is változik, a csapatok a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján mérkőznek meg.

A bizottság hozzájárult ahhoz is, hogy az NB II Nyugati csoportjában a november 15-én (vasárnap) 13.30-kor esedékes ZTE FC II-Budaörsi SC bajnokit a zalaegerszegi városi stadion műfüves pályáján tartsák meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik