Győr: Józsi György nem hosszabbít, még kiköthet a Mahacskalánál

Vágólapra másolva!
2010.01.29. 15:04
A Győri ETO FC nem tudott megállapodni Józsi Györggyel nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, ezért a futballistát szeretnék a téli átigazolási időszakban értékesíteni – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t a klub ügyvezetője, Klement Tibor.

„Józsi György nem fogadta el az utolsó ajánlatunkat, így biztos, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését. Ezért szeretnénk eladni. Itthonról és külföldről is érdeklődnek iránta, és bár az előzetes tervekkel ellentétben nem utazott el próbajátékra az orosz Anzsi Mahacskalához, még nem szakadt meg a kapcsolat az orosz élvonal újoncával sem" – nyilatkozta érdeklődésünkre Klement Tibor.

A Győri ETO ügyvezetője hozzátette, a korábbi próbajátékosok közül a két grúz, Lasa Totadze és Vahtang Pancsava elutazik kedden a csapat törökországi edzőtáborába, és továbbra is szó van a korábbi belga válogatott Jonathan Walasiak szerződtetéséről is, ám a középpályás sérülés miatt egyelőre nem tud tréningezni.

A lehetséges távozókkal kapcsolatban Klement Tibor megerősítette korábbi információnkat, miszerint Dudás Ádám kölcsönadásáról előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Kecskeméttel. A sportvezető szerint jövő hét elején születhet megegyezés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik