Újpest: Kabát Péter a ZTE elleni győzelemmel kárpótolná a szurkolókat

Vágólapra másolva!
2010.04.08. 17:55
Kabát Péter a Zalaegerszeg elleni győzelemmel kárpótolná az Újpest szurkolóit. Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint a csatár ennek ellenére nehéz mérkőzést vár a 22. forduló pénteki rangadójától.

„Nagyon nehéz mérkőzést várok. A ZTE jó formában van, hiszen az elmúlt időszakban legyőzte a Debrecent, valamint a Videoton ellen is döntetlent ért el. Kulcsfontosságú lesz, hogy végre kihasználjuk helyzeteinket, és a szerencse is mellénk álljon. Jó lenne, ha hamar megszereznénk a meccs első gólját, mert akkor nyugodtabban játszhatnánk. Mindenképpen ki kell másznunk a gödörből, és szeretnénk szurkolóinkat valamint a vezetőket is kiengesztelni az elmúlt időszak eredménytelensége után. Egy győzelem azért is lenne fontos, mert végre elindulhatnánk felfelé a tabellán és szebbé tehetnénk a szezont" – idézi Kabátot az ujpestfc.hu.

A támadó a távozó Willie McStay vezetőedzőről, s a helyére kinevezett Mészöly Gézáról is ejtett néhány szót.

„Tudni kell, hogy nagyon jó kapcsolatot ápoltam Willie McStay-jel, akinek a személyében rendkívül korrekt és jó szakembert ismerhettem meg. Sokat köszönhetek neki, hiszen nyáron ő nevezett ki csapatkapitánynak is. Mészöly Gézával is volt már alkalmam együttdolgozni a Ligaválogatottnál, amikor az AC Milan ellen játszottunk, és róla is csak jókat tudok mondani" – tette hozzá Kabát Pétert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik