A Fradi hivatalosan bejelentette Józsi szerződtetését

Vágólapra másolva!
2010.06.05. 14:28
null
Józsi György (8) a következő szezonban a Ferencvárosban futballozhat (Fotó: Fuszek Gábor, archív)
Címkék
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata tárgyal a Győrből távozó Józsi Györggyel, és információink szerint szóban már meg is egyeztek a felek. Az FTC most hivatalos honlapján is bejelentette, hogy három évre szerződtette a futballistát.

„Az elképzeléseimet közöltem a vezetőséggel, mindenképpen szükségem lesz egy védekező és egy támadó középpályásra, valamint egy technikás csatárra" – nyilatkozta a Nemzet Sport kérdésére erősítési terveiről a Ferencváros vezetőedzője, Prukner László.

HIVATALOSAN IS BEJELENTETTÉK JÓZSI ÁTIGAZOLÁSÁT

A 100%Fradi beszámolója szerint a Ferencváros hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Józsi Györgyöt, aki a Győrtől távozik.

 

„A mai napon hivatalosan is eldőlt, hogy klubunk átigazolta Józsi Györgyöt. A középpályás szerződése lejárt az ETO-nál, így ingyen szereztük meg a győriek alapemberét. Három éves szerződést kötöttünk Józsival, akinek sikeres szereplést kívánunk a Ferencvárosban – jelentette be Igaz András technikai igazgató.

A szakember neveket nem említett, de úgy tudjuk, hogy az egyik középpályás a 27 éves Józsi György, aki több poszton is bevethető, ráadásul lejárt a szerződése Győrben, és mivel nem tudott megegyezni a vezetőkkel a hosszabbításról, így szabadon igazolhatóvá vált.

Információink szerint a télen az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskala által is megkörnyékezet Józsi már megállapodott a Ferencvárossal, így bizonyosan a fővárosi zöld-fehéreknél folytatja pályafutását. Értesüléseink szerint az FTC-nek nem kellett fizetnie Józsi játékjogáért.

A klubnál érdeklődésünkre nem cáfolták, bár nem is erősítették meg a hírt, a sajtóosztálytól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jövő hét elején fogják bejelenteni a csapat harmadik nyári szerzeményét. Az FTC Zrt. távozó ügyvezető igazgatója, Berki Krisztián már a klub tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, Rodenbücher István és Nagy Patrik mellett már egy harmadik futballistával is megegyeztek, akinek azonban egyelőre nem kívánja elárulni a nevét.

Érdekesség, hogy az említett két játékos ügyeit egyaránt a Stars and Friends menedzseriroda intézi, ahogy Józsi Györgyét is. Az iroda részéről Vörösbaranyi József nem kommentálta a megegyezésről szóló hírt, de minden jel arra mutat, hogy néhány napon belül hivatalosan is bejelentik, hogy a középpályás a Ferencvárosnál folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik