FTC: engem el lehet küldeni, de a csapatot nem - Prukner

Vágólapra másolva!
2010.09.19. 08:43
Váratlan, egygólos (1–2) vereséget szenvedett az Üllői úton a házigazda Ferencváros az addig nyeretlen Siófoktól az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. A mérkőzés utáni értékelésében Prukner László, a zöld-fehéreket nyártól irányító szakember azt mondta: ahogyan az Újpest elleni súlyos vereséget követően, úgy most is kiállt a szurkolók elé, és a harcot nem adja fel, bár őt el lehet küldeni...

„Mindkét vereséget ugyanolyan nehezen éltem, illetve élem meg – utalt Prukner László az Újpest és a Siófok elleni bajnokikra. – Nem azért jöttem az Üllői útra, hogy vereségeket szenvedjek a csapattal, hanem azért, hogy az élmezőnybe vezessem. Erről most sem vagyok hajlandó lemondani."

„Sok okosságot ne várjanak tőlem, igaz, órákon át tudnék arról mesélni, miért kaptunk ki. Túl nagy nyomás alatt játszott a csapat, és ezt csak fokozta a kapott gól. A játékosaim egyszerűen nem mertek futballozni, többek között azért sem, mert kívülről is próbálták ránk uszítani a szurkolókat. Lelki terror alatt nem lehet jól futballozni" – elemezte a szombati, hazai vereség okait a szakember.

„Engem el lehet küldeni, de a csapatot nem lehet. Én a múlt héten is kiálltam a közönség elé, és most is megtettem. A többség, úgy veszem észre, mellettünk áll, de lehet, hogy ezt is én gondolom rosszul... A harcot csak azért sem adom fel, és bár nehéz feladat előtt állunk, ha van türelem, biztosan megoldjuk" – válaszolt a tréner arra a felvetésre, miszerint egy ferencvárosi labdarúgónak el kell viselnie a szurkolók részéről rá nehezedő nyomást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik