NB I: Egy félidő előnyt adtunk, a 2. játékrészre lehet építkezni - Véber

Vágólapra másolva!
2010.10.01. 19:16
Címkék
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Videoton 2–1-re nyert Pápán. A hazaiak mestere, Véber György úgy véli, hogy egy félidő előnyt adtak a fehérváriaknak, de a második játékrészre lehet építkezni, míg a vendégeket a 72. percig dirigáló Mezey György örül, hogy csapata nélküle is behúzta a találkozót.

„Valóban parázs mérkőzés volt – kezdte a Sport Tv-nek adott nyilatkozatát Véber György. – Óriási a hiányérzetem, ugyanis átaludtuk az egész első félidőt, gyenge, kishitű játékot játszottunk, amelyet a Videoton kihasznált, és kétgólos előnyre tett szert.”



„A szünetben erről beszélgetem a játékosokkal, és a második félidei játék már mérvadó lehet a jövőre nézve: a mi akaratunk érvényesül, mi uraltuk a találkozót. Ugyanakkor nem elég negyvenöt percet jól játszani, hanem kilencvenet kell, és akkor még egy Videoton szintű csapat ellen is meglesz az eredménye” – tette hozzá a hazaiak vezetőedzője.

A kispadtól a 72. percben elküldött Mezey György a játékvezető rossz napjának tudta be az esetet.

„Elintézettnek tartom az ügyet, rossz napot fogott ki a játékvezető. A kapott gól felhozta az ellenfelet, ezután elkezdtünk pánikfutballozni. Az első félidő szakmailag jó volt, a másodikat nehéz értékelni, mindenesetre büszke vagyok az együttesre, ez az első csapatom, amely nélkülem nyert meg egy mérkőzést” – mondta Mezey.

A találkozó legjobbjának választott Nagy Dániel (Videoton) élete legnagyobb mérkőzésének nevezte a találkozót, amelyen elmondása szerint hatalmasat küzdöttek egymásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik