Újpest: Kovács Zoltán köszöni a minőségi buzdítást a drukkereknek

Vágólapra másolva!
2010.11.24. 14:55
Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I féltávjánál a kilencedik helyen álló Újpest sportigazgatója elismerően szólt a klub szurkolócsoportjainak őszi lelkesedéséről, és a lila-fehérek hivatalos honlapján megjelent nyilatkozatában további türelmet kért a fiatal csapat számára.

„A klub nevében szeretném kifejezni köszönetemet az eddigi támogatásért és a csapat buzdításáért, továbbá azért, hogy drukkereink, a klub helyzetét megértve, végig a csapat mellett álltak – olvashatók Kovács Zoltán szavai az újpestiek honlapján. – A szervezett szurkolói csoportok támogatása olyan minőségű volt, amit Magyarországon nem lehet máshol tapasztalni. (...) Külön megköszönöm, hogy partnerek voltak a Ferencváros elleni mérkőzés során, illetve azt, hogy nyitottak voltak a párbeszédre, miután nyilvánvalóvá vált, hogy a látványelemnek szánt pirotechnikai eszközök használata után klubunkat rendszeresen elmarasztalják, és súlyos összegekre büntetnek bennünket."

Kovács kijelentette, jó ötletnek tartja, hogy a szurkolói csoportok tárgyalást kezdeményeztek a Magyar Labdarúgó-szövetséggel olyan kéréseikkel kapcsolatban, amilyeneket egy klub már nem tud teljesíteni. A sportigazgató hamarosan találkozóra is hívja a szervezett szurkolói csoportok vezetőit, de már mostani közleményében jelezte: ahhoz, hogy a csapat egyszer újra a múltjához méltón szerepeljen, további türelemre van szükség.

„A klub jelenlegi helyzetében nem választhattunk más utat, de ha már ezt kellett választanunk, akkor szeretnénk a terveinket következetesen megvalósítani" – fogalmazott Kovács a fiatalítással kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik