Újpest: Ami kapura ment, abból majdnem mindig gólt kaptunk - Mészöly

Vágólapra másolva!
2011.03.08. 21:31
Címkék
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az Újpest hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Kaposvártól. Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője csapata védekezését bírálta, míg Sisa Tibor, a Kaposvárt irányító szakember elégedett volt tanítványai teljesítményével.

„Nehéz, ha mindig az eredmény után kell futni, de a csapat ma becsülettel küzdött, és az előrejátékunk eredményes volt. Ha egy csapat három gólt kap egy meccsen, akkor nem lehet jó védekezésről beszélni, azonban ma kaptunk nagyon balszerencsés gólt is. Sőt azt is mondhatnám, hogy amit a kaposvári játékosok a kapura rúgtak, abból majdnem mindig gól lett. A bajnoki mérkőzésen 0–2-ról fordítottunk a szünet után, most pedig 3–2-re állunk, és most következik a visszavágó, azaz a második félidő. Ha idegenben is játszunk, nincs még vége a párharcnak. Mindent megteszünk a továbbjutásért Kaposváron" – fogalmazott Mészöly Géza, akivel ellentétben Sisa Tibor elégedettségét fejezte ki az összecsapás után.

„Megérdemelt a győzelmünk, sokat dolgoztunk érte, és ezúttal jól ment a letámadás és a kontrajáték is. Idegenben lőttünk három gólt, ráadásul az erős Újpest ellen, ami fantasztikus teljesítmény. Egygólos az előnyünk, és a klubunk történetében olyat érhetünk el, ami még nem sikerült. Remélem, folytatni tudjuk ezt a teljesítményt, és bejutunk az elődöntőbe" – mondta Sisa Tibor.

A visszavágót március 15-én, jövő kedden rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik