Pápa: Kár, hogy nem csak hetven percig tart egy mérkőzés - Véber

Vágólapra másolva!
2011.04.25. 08:27
Címkék
A szombaton az éllovas Videoton labdarúgócsapatától elszenvedett 4–0-s vereség kapcsán Véber György, a Pápa vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának, a lombardfcpapa.hu-nak adott nyilatkozatában értékelte a találkozót.

„A Videoton elleni mérkőzésen sajnálhattam, hogy egy találkozó nem hetven percig tart. Addig úgy éreztem, hogy az elképzeléseink megvalósultak. Három belső védővel álltunk fel, le szerettük volna zárni a kapu előtti területet, de igyekeztünk futballozni is. Az első félidőben ez jobban sikerült, a másodikban már nagyon beszorítottak bennünket. Ennek az volt az oka, hogy a támadást szervező emberek gyengébb teljesítményt nyújtottak" – vélekedett a pápai szakember.

„Valóban az volt a kérdés, hogy az első gólt mikor kapjuk, de ilyen összeomlásra nem számítottam. Sajnos ez nem először fordult elő, hogy a kapott gól után súlyos vereség lett a vége. De a csapatomnak nem akarok szemrehányást tenni, mert nagyon becsületesen küzdött mindenki" – tette hozzá Véber György.

A Lombard Pápa 24 forduló elteltével a 10. helyen tanyázik a tabellán, előnye hét pont a kieső helyen álló, vasárnap a Ferencvárostól 3–1-es vereséget szenvedő MTK-val szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik