NB I: Paks–Ferencváros

Vágólapra másolva!
2024.10.06. 17:44
Fotó: Török Attila
A labdarúgó NB I 9. fordulójának záró mérkőzésén a Paksi FC a Ferencvárosi TC-t fogadja – élőben az NSO-n!

 

NB I 
9. FORDULÓ
Paksi FC–Ferencvárosi TC 2–0 (Osváth 2., Böde 35.) – élőben az NSO-n!
Paks, Paksi FC Stadion. V: Berke

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A Paksra továbbra is igaz, hogy minden őszi NB I-es meccsén rúgott is és kapott is gólt, az előző 4 bajnokiján pedig egyaránt 3 gól esett – háromszor Bognár György csapata nyert, míg egyszer – két fordulóval ezelőtt – az ETO győzött.

Miközben a Tottenham elleni 1–2-vel a nemzetközi porondon már 6 találkozó óta nyeretlen az FTC, addig az NB I-ben 6 mérkőzés után is hibátlan. Utóbbihoz hasonlóan legutóbb két éve, Sztanyiszlav Csercseszovval rajtolt. Ennél is hosszabb győzelmi sorozattal pedig előtte a 2015–2016-os idényt kezdte, amikor Thomas Dollal a kispadon zsinórban 9 mérkőzést nyert meg az őszi idény elején, majd a 10. körben Felcsúton vesztett először pontokat (0–0).

Az atomvárosiak az előző 5 otthoni bajnokijukat kivétel nélkül 2–1-re nyerték meg, ezekből kettőt még az előző, hármat pedig ebben a kiírásban. Előtte kétszer 1–2-re végeztek, így zsinórban már 7 olyan hazai találkozójuk zárult 3 góllal. 

A Fradi még csak két idegenbeli meccsen van túl, előbb 2–0-ra nyert Diósgyőrben, majd 3–1-re az MTK otthonában. Ebben a naptári évben 10 házon kívüli bajnokijából 9-et megnyert és egyedül a DVTK-tól kapott ki még májusban (0–2), amikor már bajnokként lépett pályára.

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik