Kaposvár: Sisa szerint nem húzta mindenki tiszta erővel az evezőt

Vágólapra másolva!
2011.05.21. 10:29
Címkék
A Kaposvári Rákóczi vezetőedzője, Sisa Tibor csapata mai, ETO elleni bajnokija előtt a győriek honlapjának elmondta, szép szezont zárnak, de talán előrébb is végezhettek volna a tabellán, ha mindenki tiszta erővel húzza az evezőket... 

„Nehéz és kimerítő év van mögöttünk. Visszanézve, nagyon sok munka van benne, hogy a realitásokat meghazudtolva egy pillanatig sem kellett a kieséstől félnünk" – kezdte a mai, győri bajnoki előtti nyilatkozatát Sisa Tibor, a Kaposvár vezetőedzője.

„Sőt, a dobogóra és így a nemzetközi szereplésre még az utolsó előtti fordulóban is reális esélyünk volt, amire ennél a klubnál korábban még nem volt példa. Talán az okoz egy kis hiányérzetet, hogy a képzeletbeli hajónkkal még ennél is szebb helyen kiköthettünk volna, ha tavasszal mindenki tiszta erővel húzza az evezőket. De az éves megfeszített munka eredménye jó érzéssel kell, hogy eltöltsön minket, mert ezzel a klub fennállásának legjobb, vagy második legjobb eredményét állíthatja be" – tette hozzá a szakember, aki jelét is adta annak, hogy több futballistával elégedetlen.

A Győr elleni csapatból többek között Oláh Lóránt, Grúz Tamás, Máté Péter és a bosnyák Boris Gujic is hiányzik majd. A Rákóczi az előzetesen megadott kezdőcsapat alapján a Kovács Z. – Pavlovics, Bank, Zsók, Korhut – Balázs, Hegedűs, Pedro, Farkas – Perics, Grumics összeállításban lép pályára Győrben.

A hazai zöld-fehérek szakvezetője, Csertői Aurél mindenképp győzelemmel szeretné lezárni a szezont.

„A három pontot szeretnénk megszerezni, győzelemmel szeretnénk búcsúzni. Jobb szájízzel tudjuk a tavaszi szezont zárni, ha szép győzelemmel fejezzük be a bajnokságot. Tudjuk, hogy a Kaposvár csapata jól szerepelt ebben a szezonban, eszerint készülünk" – nyilatkozta az ETO vezetőedzője.

A Győr–Kaposvár mérkőzés 17.30 órától kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik