Kaposvár: Feszültségeket okoz, ha valaki kimarad - Prukner

Vágólapra másolva!
2012.10.30. 09:01
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a Kaposvár megérdemelt, 1–0-s győzelmet aratott a DVTK otthonában. Prukner László, a Rákóczi vezetőedzője klubja hivatalos honlapján elmondta, nem engedi, hogy játékosai „belelovalják" magukat abba a helyzetbe, hogy már négy meccs óta veretlenek.

„Ezzel a két győzelemmel természetesen lélegzethez jutottunk – mondta a rakoczifc.hu-nak Prukner László. – Ahogy korábban is nyilatkoztam, keresem a csapatot, keresem azt, hogy kik tudnak egymás mellett jól játszani. Ha valaki kimarad vagy bekerül, az feszültségeket is okoz. Ezek a sikerek a feszültségeket ugyan nem tüntetik el, de jó irányba terelik a társaságot. A hat pont mellett ennek a két mérkőzésnek ez volt a legnagyobb hozadéka."

„Nem szabad, és nem is engedem, hogy belelovalják a játékosok magukat ebbe a dologba – reagált a vezetőedző arra a kérdésre, hogy az elmúlt hetek eredményes sorozata után mennyivel lesz könnyebb a folytatás. – Csak akkor beszélhetünk pozitív változásokról, ha ezt a jó formát ki tudjuk tolni még egy-két mérkőzés erejéig. Azon kell, hogy dolgozzak én is és a kollégáim is, hogy ezt a hozzáállást, amit produkáltunk a két meccsen, huzamosabb ideig tudjuk hozni. Reméljük, nem lesznek kiállítások, és még jobban tudunk koncentrálni annak érdekében, hogy a hátralévő találkozókon megfelelő teljesítményt nyújtsunk, s megfelelő mennyiségű pontot tudjunk gyűjteni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik