MTK: Könyves és Csiki sem léphet pályára a Paks ellen

Vágólapra másolva!
2012.10.26. 22:06
A labdarúgó NB I 12. fordulójában a tabella harmadik helyén álló MTK a Paks otthonába látogat. Garami József, a fővárosiak szakmai igazgatója klubja hivatalos honlapján elmondta, a sok sérült ellenére bízik az eredményes szereplésben.

„Sajnos elég kellemetlenül érint minket a hiányzások ténye, hiszen alapemberekről van szó, de a lehetőséget kapóknak természetesen mindent meg kell tenniük a sikerért – mondta az mtkhungaria.hu-nak Garami József. – A Paksot többször is láttuk játszani a tévéközvetítéseknek köszönhetően, legutóbb a Ferencváros ellen is jól teljesítettek. Különösen hazai pályán tartom őket veszélyesnek, jó a játékosállományuk, így nehéz meccs elé nézünk. Ennek ellenére bizakodunk az eredményes szereplésben."

Könyves Norbert csípőproblémák, Csiki Norbert izomhúzódás, míg Kelemen Dávid eltiltás miatt nem állhat Garami József rendelkezésére, aki így várhatóan a Hegedüs – Wolfe, Poór, Vukmir, Hidvégi – Zsidai, Kanta, Vadnai – Pál, Tischler, Balajti összeállításban küldi pályára csapatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik