NB I: Juhász Roland szerint a Győr legyőzhető idegenben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.13. 14:35
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Videoton a listavezető Győrrel játszik rangadót. A fehérváriak védője, Juhász Roland állítja, megállíthatják a győriek menetelését.
A két csapat között 12 pont különbség van a tabellán, mégis kiélezett mérkőzésre lehet számítani. Jövő héten a két csapat a Magyar Kupa elődöntőjében is találkozik egymással.

„Nagyon nehéz sorozatban vagyunk, hiszen két idegenbeli bajnoki után most következik a harmadik, ráadásul a listavezető Győr otthonában. Az ETO tavasszal minden meccsét megnyerte, hazai pályán pedig legutóbb november elején veszített pontot, de úgy érzem, nagyon együtt van most a csapat és minden esélyünk megvan rá, hogy megtörjük ezt a menetelést. Három nappal később újra a Győr ellen játszunk a Magyar Kupa elődöntőjében, azért is rendkívül fontos, hogy vasárnap jó eredményt érjünk el. Nem lesz egyszerű tehát az előttünk álló időszak, de célunk nem lehet más holnap, mint a három pont megszerzése, szerdán pedig a továbbjutás szempontjából bizakodásra okot adó eredmény kiharcolása” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Juhász Roland.vidi.hu-nak Juhász Roland.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik