Bozsovicsra rácsapna a Rizespor, egy légióssal kevesebb Pécsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.10. 14:07
null
A Rizespornál elismerték: tényleg érdeklődnek Bozsovics iránt (Fotó: Reuters, archív)
A futballisták egy része ugyan már szabadságát tölti, de az átigazolási „körhinta” (és az elmaradhatatlan pletykaözön) nem állt le, sőt! Napi átigazolási összefoglalónk és gyűjtőcímkéink segítségével biztosan nem marad le a legfrissebb hírekről!

 

AMI HIVATALOS…

VISSZATÉR A VASASHOZ A KÖZÉPPÁLYÁS. Boda József ismét az NB II-es Vasast erősíti, a 21 éves középpályás a Kozármislenytől tér vissza az angyalföldiekhez.

TÁVOZIK GYIRMÓTRÓL CSANK JÁNOS. Az egykori szövetségi kapitány megtartotta szakmai beszámolóját, majd a vezetőkkel közösen megszületett a döntés: átadja helyét a kispadon.

KEVESEBB LÉGIÓS PÉCSEN. Távozik a Pécsi MFC-től a cseh Jirí Krejcí, akinek a hozzáállásával elégedettek voltak a vezetők, a stáb viszont szakmai szempontok alapján nem tervezett vele.

TÁVOZIK A VASAS VOLT CSAPATKAPITÁNYA. Katona Máté elhagyja az NB II-ben maradó angyalföldi együttest, itthoni és külföldi ajánlatokat is vár.

KÖLCSÖNAD A HALADÁS. A Szombathelyi Haladás kölcsönadja Czafit Richárdot, a vasiak középpályást és támadót keresnek a piacon.A lejáró szerződésű (avagy kölcsönszerződésű) Búrány Zoltán, Simon Ádám, Kenesei Krisztián, Rajos Gábor és Mursits Roland ügyében nincs még előrelépés.

JÁTÉKOSKERINGŐ

ANDRÉ ALVES IS TÁVOZIK AZ OMONIÁTÓL. Leandro után a Videoton korábbi csatára is minden bizonnyal elhagyja a ciprusi csapatot – erről a klub egyik tisztviselője beszélt. André Alves kelet felé veheti az irányt, Azerbajdzsán vagy Kína lehet a következő állomás karrierjében.

BESICET NEM ADJÁK OLCSÓN. A Ferencváros eurómilliókat kér Muhamed Besicért, a műtétje után lábadozó Leonardót pedig visszavárják a zöld-fehérek. Jova Levente riválist kaphat – Orosz Pál értékelte a szezont, és szót ejtett Lipcsei Péter helyzetéről is.

NEM ÉL OPCIÓS JOGÁVAL A DVTK. Szinte biztos, hogy Ribánszki László elhagyja a DVTK-t, miután a klub nem érvényesíti opciós jogát, többen távozhatnak vele együtt. Szivics új csapatot épít, kilenc érkező várható.

BOZSOVICSOT TÉNYLEG VINNÉ A TÖRÖK ÚJONC. A török élvonalba feljutó Rizesspor technikai igazgatója megerősítette: valóban kiszemelték Mladen Bozsovicsot, a Videoton montenegrói válogatott kapusát, akit Ukrajna ellen a helyszínen figyeltek meg. Rize a következő állomás?

FECZESIN MARADHAT A SERIE B-BEN. Bár csapata, az Ascoli kiesett az olasz második vonalból, a csapattól távozó Feczesin Róbert maradhat a ligában – a feljutó Avellino hívja.

ATHÉNBAN LÁTTÁK NÉMETH KRISZTIÁNT. A holland Rodában játszó magyar válogatott csatár ráadásul egy görög menedzseriroda tulajdonosával mutatkozott Glyfadában. A Némethet képviselő CMG menedzseriroda szerint a csatár nem akar távozni Hollandiából.

COULIBALYRÓL LEMARAD A WISLA. Az NB I gólkirálya, Adamo Coulibaly Törökország felé kacsingat, többek között ezért is lemondhat róla a lengyel Wisla Kraków, amely pedig komolyan érdeklődött.

KERETET SZŰKÍT A MEZŐKÖVESD. Az NB I abszolút újonca megkezdte játékoskeretének szűkítését: információink szerint távozhat Farkas János, Nagy Péter, Bényei Balázs és Kemény Tamás is a borsodiaktól.

MEGY, HA VISSZAUTASÍTHATATLAN AJÁNLATOT KAP. Fél év alatt is a Nyíregyháza Spartacus házi gólkirálya lett Bajzát Péter, viszont a Szpari nem jutott vissza az NB I-be. Bajzátra opciós joga van a Nyíregyházának, de ha a klubnak és a játékosnak is megfelelő ajánlat érkezik, elképzelhető a váltás.

TÁVOZIK A BKV HÁZI GÓLKIRÁLYA. Eszlátyi István bizonyosan elhagyja az NB III-ba kieső közlekedésieket, akik viszont megtartják a jelenlegi szakmai stábot.

VÁRJA A KÉRŐKET. Nagy az érdeklődés Antal Botond, a Kecskeméti TE fiatal kapusa iránt – a KTE megtartaná a kapuvédőt, aki viszont megfelelő, konkrét ajánlat esetén elgondolkodna a váltáson.

BAJNOKSÁGÉRT HARCOLNA. Lázok János, az MVM Paks támadója elmondta a Nemzeti Sportnak: szívesen igazolna egy, a bajnoki címért harcoló csapathoz – ilyen például a címvédő Győri ETO, amelynek kiszemeltjei között szerepel a neve.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik