ETO: a Szentlőrinccel kooperálnak – kölcsönadták a tehetséget

Vágólapra másolva!
2024.10.19. 13:45
Vingler László Szentlőrincen edződhet (Fotó: eto.hu)
Az NB I-es ETO FC Győr kooperációs megállapodást kötött az NB II-es Szentlőrinccel és az egyezség részeként kölcsönadta a 18 éves középpályást, Vingler Lászlót a baranyai klubnak.

 

„Klubunk újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen kooperációs megállapodást kötött az NB II-es Szentlőrinc gárdájával, amelynek célja, hogy fiatal játékosaink minél több játéklehetőséghez jussanak a szezon során. A partnerség első gyümölcseként Vingler László az eddig remek formában játszó, a Merkantil Bank Ligában jelenleg 5. helyen álló csapatban bizonyíthat” – adta hírül a győriek honlapja, az eto.hu.

A kooperációs együttműködés kapcsán Steven Vanharen sportigazgató nyilatkozott az eto.hu-nak.

„Ez egy fantasztikus lehetőség, hiszen játékosaink a másodosztályban fejlődhetnek tovább. A Szentlőrinc csapata kiválóan kezdte a szezont, így biztosak vagyunk benne, hogy László jó kezekben lesz. A legfontosabb, hogy minél több időt töltsön a pályán, hiszen ez elengedhetetlen a fejlődése szempontjából. Természetesen folyamatosan nyomon követjük a teljesítményét, és reméljük, hogy rutinos játékossá válva komoly erőssége lesz a jövő ETO-jának" – mondta Vanharen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik