DVSC: Coulibalyt Debrecenben is hiába várták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 13:04
Adamo Coulibalyt a DVSC-Teva tegnapra várta – ez derült ki a klub múlt heti közleményéből –, de a csatár még ma sem érkezett meg.

„Vártunk, vártunk, oda szóltunk, megígérték, vártunk, vártunk, várattak” – Adamo Coulibaly története kapcsán egyből beugranak Nagy Bandó András legendás kabaréjelenetének sorai.

A francia csatár először Győrben bizonyította, hogy komolytalan tárgyalópartner (ezt Klement Tibor, az ETO ügyvezetője mondta róla), majd a török Denizlispornál, a ciprusi Anorthoszisznál és a szintén ciprusi APOEL-nél is hiába vártak arra, hogy a csatár odautazik, és aláírja a felkínált szerződést. Mai ciprusi sajtóhírek szerint egyébként azért nem ment az APOEL-hez, mert mégis Győrbe igazol, de az ETO ügyvezetője, Klement Tibor a Nemzeti Sport Online megkeresésére cáfolta, hogy ismét kapcsolatba léptek volna a csatárral.

A DVSC-Teva múlt héten, a felkészülés kezdetén jelentette be, hogy Coulibaly plusz egy hét szabadságot kapott, de e hét szerdára visszavárják, június 30-ig ugyanis még szerződés köti a klubhoz. Erről nyilatkozott is később Szima Gábor, a DVSC-Teva többségi tulajdonosa, aki azt is elmondta, reális esélyt lát arra, hogy a csatár mégis meghosszabbítja lejáró szerződését, és marad Debrecenben.

Nos, úgy tűnik, Debrecenben is hiába várták a csatárt (a debreceniek egyébként már rutinosnak számítanak Coulibaly-várásban, hiszen korábban előfordult, hogy a felkészülések kezdetén is hiába vártak rá, késve érkezett) , aki információink szerint máig nem érkezett meg. És bár vasárnapig még megjöhet (akkor jár le a szerződése), nagy tételben azért nem mernénk fogadni az érkezésére...

A legutóbbi hírek szerint egyébként most már a francia másodosztályú Chateauroux is beállt a Coulibalyra várók sorába.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik