DVSC: Adamo Coulibaly biztosan távozik - sajtóhír

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 11:04
null
A mostani kijelentés után egyértelműnek tűnik: távozik a DVSC gólkirálya, Adamo Coulibaly (Fotó: Szabó Miklós)
A román sajtóban továbbra is téma Adamo Coulibaly átigazolási ügye, a román digisport.ro idézi is a csatárt, aki elmondta, biztosan távozik a DVSC-Tevától.

„Nem maradok Debrecenben, nem hosszabbítom meg a szerződésemet, a magyarországi időszaknak vége” – idézi Adamo Coulibalyt a digisport.ro.

A más források, többek között a prosport.ro által is idézett cikkben a román oldal megjegyzi, a francia labdarúgó szerepel a Steaua Bucurseti kiszemeltjei között.

Más kérdés, hogy amint arról már beszámoltunk, a román bajnok a hírek szerint megszerzi a Sampdoriától kölcsönbe érkező Federico Piovaccarit és előrehaladott egyeztetések folynak a francia Le Havre 28 éves csatárával, Yohann Riviere-rel is – jelen állás szerint nekik nagyobb esélyük van arra, hogy a Steaua játékosai legyenek, mint Coulibalynak.

„Mi korábban megtettük az ajánlatunkat Adamo Coulibalynak, de erre egyelőre nem kaptunk választ. Sajnos többet nem tudok most mondani, mi sem rendelkezünk több információval vele kapcsolatban” – mondta az MTI-nek Szilágyi Sándor, a debreceni együttest működtető gazdasági társaság cégvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik