NB I: Szivics megköszönte Kassainak a kiállítást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.21. 16:34
A meccset emberhátrányban befejező DVTK 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Honvédot a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A diósgyőri tréner, Tomiszlav Szivics megköszönte Kassai Viktornak, hogy kiállította Vági Andrást, a kispestiek vezetőedzője, Marco Rossi szégyenről beszélt a mérkőzés után.

„Ez az én felelősségem, szégyen, elnézést kérek a szurkolóktól, akik nem egy ilyen csapatot érdemelnek. Gyenge a csapatunk, a játékosok nem szívvel-lélekkel hajtanak a pályán. Lehet, hogy én is olyan minőségű edző vagyok, mint amilyen a csapat..." – nyilatkozta a lefújás után a Duna televízió kamerái előtt Marco Rossi.Marco Rossi.

„Néha szoktam nyerő dolgokat húzni, ez ma is sikerült, a csapat nagy győzelmet harcolt ki – fogalmazott a lefújás után Tomiszlav Szivics. – Büszke vagyok a játékosaimra, gratulálok nekik. Szeretném megköszönni Kassai Viktornak, mert ha nincs a kiállítás, nem tudjuk meg, hogy a csapat ennyire egyben van, és még többre is képes lesz. A tél után leszünk igazán jó együttes, van bennünk potenciál, de időre van szükségünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik