FTC: elküldték az ukrán próbajátékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.27. 12:03
Már nem teszteli Vitalij Balasovot a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros – árulta el a Magyar Hírlapnak Thomas Doll vezetőedző. A német tréner beszélt továbbá a tavaszi célokról és a téli átigazolásokról is.

„Természetesen a legfőbb célunk a dobogó – mondta a tavaszi célkitűzésekről Thomas Doll. – Az ehhez vezető út kemény munkával van kikövezve. Amikor januárban átvettem a csapatot, az volt a legfontosabb, hogy stabilizáljuk, szervezettebbé tegyük a játékunkat. Úgy érzem, ez sikerült. Sok dolgunk van még, de hát azért vagyunk itt, hogy dolgozzunk."

„Balasov valóban próbajátékon volt nálunk néhány napon át, megnéztük, és bár tehetséges, jelenleg számunkra nem elég meggyőző a játéka, így már nincs nálunk – mondta az ukrán próbajátékossal kapcsolatban a Fradi trénere, aki beszélt a téli szerzeményekről is. – Teljesen normális, hogy a jó játékosok feltérképezéséhez időre van szükség. Nem igazolhattunk kapkodva, hisz azzal nagy kárt okozhattunk volna a klubnak. Fontos, hogy ne csak szakmai szempontból kiváló futballista érkezzen, hanem emberileg is passzoljon az elképzeléseinkhez, és jó emberekkel, jó karakterekkel tudjuk színesíteni a keretet. Úgy érzem, ez sikerült. Az pedig már az én dolgom, hogy az újonnan érkezetteket minél hamarabb a csapatba építsem."

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Laczkó Zsolt (Padova – Olaszország), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország, kölcsönbe), Ugrai Roland (Haladás)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, Petrolul Ploiesti – Románia), Grúz Tamás (szolnoki kölcsön után Vasas – kölcsönbe), Jack Tuijp (holland, Ferencváros II), Arsenio Valpoort (holland, Ferencváros II)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik