FTC: Leszünk még ennél jobbak is - Thomas Doll

Vágólapra másolva!
2014.02.22. 16:47
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a Haladás elleni 0–0-t követően elmondta, hogy lesz még ennél jobb is a csapata.

„Nagy tiszteletet érdemel mindkét csapat, hogy ezen a nehéz talajon így tudott játszani – fogalmazott Doll a fradi.hu-nak a mérkőzés után. – Nem voltak olyan szép, trükkös támadásvezetések, amelyek egy ennél kedvezőbb talajon megvalósulhattak volna, mindkét csapatnak az volt a célja, hogy ne kerüljön hátrányba. A Haladásnak az első félidőben több helyzete volt, mint nekünk. Volt olyan szituáció is, amikor játékosai ziccerben léphettek ki, de Dibusz Dénes hatalmasat védett.”fradi.hu-nak a mérkőzés után. – Nem voltak olyan szép, trükkös támadásvezetések, amelyek egy ennél kedvezőbb talajon megvalósulhattak volna, mindkét csapatnak az volt a célja, hogy ne kerüljön hátrányba. A Haladásnak az első félidőben több helyzete volt, mint nekünk. Volt olyan szituáció is, amikor játékosai ziccerben léphettek ki, de Dibusz Dénes hatalmasat védett.”

„A második félidőben már támadóbb szellemben futballoztunk, de az biztos, hogy leszünk még ennél jobbak is. Azt szerettem volna látni, hogy a védekezésünkben minél kevesebb hibát követünk el. Ezen nagyon sokat dolgoztunk a télen, mivel kontratámadásból korábban rengeteg gólt kaptunk. A passzjátékra nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a jövőben is. Reméljük, Leonardo és Holman Dávid visszatérésével bővülni fognak a lehetőségeink a támadásvezetést illetően.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik