FTC: Ez még mindig Ricardo Moniz csapata - Jenner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.07. 06:58
Julian Jenner, a Ferencváros holland légiósa egy holland lapnak adott interjújában visszasírta Ricardo Moniz korszakát, amely során edzőjével és több társával is tudott hollandul beszélgetni az öltözőben, de mára minden megváltozott.

„Ricardo Moniz távozása után egyedüli hollandként maradtam a keretben. Jack Tuijp és Arsenio Valpoort az U21-es csapatnál van, Mark Otten a tartalékokhoz került. Nemrég még hemzsegtek az öltözőben, akikkel hollandul beszélhettem, de mostanra csak Leonardo maradt – mondta Jenner a VoetbalPrimeurnek. – Most minden más, mint Moniz idejében. Ricardo a támadó szellemű futballt játszatta velünk, kreativitást várt a játékosaitól, és ezzel a módszerével nagyon sokat elért, újra mindenki hinni kezdett a Ferencvárosban. Számomra Ricardo Moniz elit edző, máig tartom vele a kapcsolatot.”Jenner a VoetbalPrimeurnek. – Most minden más, mint Moniz idejében. Ricardo a támadó szellemű futballt játszatta velünk, kreativitást várt a játékosaitól, és ezzel a módszerével nagyon sokat elért, újra mindenki hinni kezdett a Ferencvárosban. Számomra Ricardo Moniz elit edző, máig tartom vele a kapcsolatot.”

„Ricardo nem szorított korlátok közé, engedte, hogy megmutasd, ami benned van. Vele elindultunk egy úton, ez még mindig Moniz csapata. Nagyon kevesen értették meg őt a távozásakor, de már előre kell néznünk, és azon dolgoznunk, hogy jó szezonunk legyen. Ami Monizt illeti, bizonyára hamarosan talál egy klubot, amely nagyon jól jár vele” – mondta Jenner, aki Moniz utódjára, Thomas Dollra nem tért ki az interjúban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik