NB I: A kapott gólok után kezdtünk el játszani - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.01. 16:11
A Bp. Honvéd élvonalbeli labdarúgócsapata az Újpest elleni 3–2-es hazai győzelemmel kezdte a tavaszi bajnoki idényt. A kispestiek olasz vezetőedzője, Marco Rossi szerint övéinek az első félidőben még nem volt meg a kellő önbizalma, a vendégek mestere, Nebojsa Vignjevics azt nehezményezte, hogy játékosai csak kétgólos hátrányba kerülve kezdtek el játszani.

 

„Az első félidőben az ellenfelünk sokkal hatékonyabb volt, kontroll alatt tartotta a játékot, ám a második félidőben már mi irányítottunk – nyilatkozta Rossi a találkozót közvetítő M1-en. – jómagam tartottam az első bajnokinktól, hiszen a felkészülés alatt sokáig kis méretű, műfüves pályán edzhettünk csupán. Utána pedig az időjárás miatt nem tudtunk normális körülmények között készülni. Csapatomnak leginkább ezért nem volt meg a kellő önbizalma a mérkőzés elején, viszont a másodikban aztán már igen.”

„Nemcsak a második, az első félidőben is megvártunk, amíg a Honvéd gólt szerzett, és mi csak utána kezdtünk el játszani – kesergett Vignjevics. – De még a második kispesti gólra sem úgy reagáltunk, ahogyan kellett volna. Úgy viselkedtünk, mintha még mindig egy egy lett volna az állás. Csak a végén, a harmadik kapott gól után kezdtünk el játszani. Nem sikerült pontot szerezni, de a Honvéd jó csapat, amely megérdemelte a győzelmet. Az idénynyitó mindig nehéz, mi is idegesen kezdtünk, sok olyan passzunk akadt, amire semmi szükség nem volt, ezzel csak lehetőséget adtunk az ellenfélnek. A folytatásban sokkal koncentráltabban kell játszanunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik