NS: Doll az első győzelmére készül; korai volt leírni a Red Bullt - vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.15. 23:58
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:







A nemzeti ünnep miatt szombaton szünetelt a magyar labdarúgó-bajnokság, vasárnap azonban két rangadóval folytatódik a 20. forduló. A Ferencváros a Puskás Ferenc Stadionban a Debrecent fogadja – Thomas Dollnak ez lesz a harmadik bajnokija, és a Fradival éppen a listavezető ellen kellene végre megszereznie első győzelmét. Ennek vajon mekkora az esélye? A címvédő Győr ugyanakkor Székesfehérvárra látogat, ahol mindkét klubnak van mit feledtetnie a szurkolóival. Aligha tévedünk nagyot, ha azt jósoljuk: vasárnap estére az élvonal élmezőnyében tisztulni fog a kép.

• Már az MLSZ-nél pattog a labda Újpest-ügyben. A belga tulajdonos, Roderick Duchatelet könnyes sajtótájékoztatóján egyértelműsítette: többet nem tud tenni a klubért, és a szövetség méltányos döntésében bízik.

• Uli Hoeness nem fellebbez az elsőfokú döntés ellen, és hamarosan megkezdi az adócsalás miatt rá kirótt három és fél éves börtönbüntetést – a Bayern a Leverkusen elleni győzelemmel üzent volt elnökének.

• Ocskay Gábor szakosztály-igazgató kifejezetten elégedett a fehérvári hokisok idei EBEL-szereplésével, dacára annak, hogy a negyeddöntőben Bálizsékat söpréssel búcsúztatta a dél-tiroli Bozen.

• Az egri vízilabdázók újabb kínos vereséget szenvedtek a BL-ben, ezúttal az Olympiakosz otthonában – szerencséjükre lassan véget ér számukra a sorozat.

• A Formula–1 idénynyitó Ausztrál Nagydíjának időmérőjén Lewis Hamilton és a Mercedes mindenkit leiskolázott – kivéve a bombameglepetésre második pozíciót autózó Red Bull-os Daniel Ricciardót.

• Berki Krisztián világkupa-aranyéremmel szoktatta vissza magát a versenyzésbe Cottbusban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik