Videoton: Nem szabad gyilkolnunk egymást! - Gomes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.07. 20:36
A nehéz helyzetben az összefogás jelenthet megoldást José Gomes szerint. A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton portugál vezetőedzője bízik benne, hogy a klub projektje túléli ezt az időszakot és sikeres lesz.

„A Videoton-család fontos és nehéz pillanathoz érkezett, most segítenünk kell egymást. Amikor családról beszélek, a klub összes alkalmazottjára gondolok, a játékosokra, vezetőkre és persze a szurkolókra is, most támogatni kell a csapatot, hogy kikerüljön a gödörből. A legfontosabb most az, hogy a Videoton-családot egyben tartsuk. Nem szabad gyilkolnunk egymást! A mostani nehéz helyzetben derül ki, hogy ki az igaz barát" – mondta José Gomes az M1-nek.José Gomes az M1-nek.

„A Kecskemét elleni meccset nagyon jól kezdtük, ügyesen építettük a támadásainkat, megvoltak a helyzeteink, de egymás után kihagytuk őket. Sajnos most az a helyzet, hogy mi hibázunk, az ellenfél pedig büntet. A probléma az, hogy túl sok időre van szükségünk a gólszerzéshez, hátul pedig az ellenfél kontráinál sokat hibázunk. De azt tudom mondani, hogy én ugyanolyan motivált vagyok, mint korábban, a lelkesedésemet senki sem veheti el, az bennem van. A munkakedvem töretlen, mindenképpen szeretnék segíteni a játékosaimnak. A múlton már kár siránkozni. Most egyet tehetünk, felkészülünk a következő feladatokra. Én hiszem, hogy a játékosok tehetségének és az elvégzett munkának köszönhetően újra sikeresek leszünk, és a Videoton-projekt túléli ezt az időszakot. Szeretném hangsúlyozni, hogy egészséges mentalitású csapatunk van, megbízunk egymásban! A vezetőkkel rendszeresen beszélgetek. Nem mindig a tulajdonossal, van, hogy a vezetőség más tagjával. Beszélgetünk, véleményeket cserélünk. Újra mondom, komoly kihívás előtt állunk, de egymást segítve megoldjuk a feladatot" – tette hozzá a portugál szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik