FTC: Doll „gyilkos” ösztönnel rendelkező csapatot akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 15:51
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője szerint ebben a szezonban több lehetőséget dolgoz ki a csapata, mint az előző idényben, de a helyzeteit nem tudja megfelelően értékesíteni.

„Jól kezdtük a bajnokságot, jó pozíciót foglaltunk el a tabellán, de az utóbbi fordulókban hátrébb kerültünk – mondta Doll a fradi.hu-nak. – Ebben a szezonban jóval több lehetőséget dolgozunk ki az ellenfelek kapuja előtt, mint tettük azt az előző idényben, ugyanakkor a helyzeteinket nem tudjuk megfelelően értékesíteni.” Doll a fradi.hu-nak. – Ebben a szezonban jóval több lehetőséget dolgozunk ki az ellenfelek kapuja előtt, mint tettük azt az előző idényben, ugyanakkor a helyzeteinket nem tudjuk megfelelően értékesíteni.”

„Olyan csapatot szeretnék látni, amely »gyilkos« ösztönnel rendelkezik, és a tizenhatos környékén kíméletlenül kihasználja az előtte adódó lehetőségeket. Csak így tudjuk elérni a céljainkat, amely most elsősorban az, hogy ismét ott legyünk a tabella élmezőnyében. Nem vehetjük félvállról a pécsi csapatot, hiszen idegenben is nagyon meggyőző teljesítményt tud nyújtani. Koncentráltnak, motiváltnak, harciasnak kell lennünk. Győzni akarunk a Pécs ellen!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik