FTC–Újpest: Néhányan nyugdíjasként mozogtak – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.12. 21:49
null
Az Újpest térdre kényszerítette a Ferencvárost (Fotó: Hegedüs Gábor)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában az Újpest Mbaye Diagne találatával 1–0-ra nyert a Ferencváros otthonában. Thomas Doll, a Fradi edzője a meccs után az M4 Sportnak nyilatkozva sajnálatát fejezte ki, amiért nem sikerült derbigyőzelemmel megkoronázniuk az évet.

 

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője: – Csalódott vagyok, mert néhány játékosom nem nyújtott megfelelő teljesítményt. Mintha már a karácsonyi ünnepségen lettünk volna, néhányan nyugdíjasként mozogtak. Nem voltam elégedett a játékkal. Nagyszerű évünk volt, és szépen akartuk befejezni, de ma este elmaradt a szép ajándék, nem sikerült. Az egész évet tekintve viszont elégedett lehetek.

Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője: – A Ferencváros ellen mindig nehéz győzni, remek csapat, nagy fegyelmezettségre van szükség, hogy helyzetet alakíts ki ellene. De ma igazán jól játszottunk, a fiúk tökéletesek voltak. Türelmesen kivártuk a mi pillanatunkat, és szerintem megérdemelten győztünk. Fantasztikus volt ebben a hangulatban, ebben az atmoszférában játszani. Ez a derbi nemcsak Magyarországon az egyik legnagyobb, hanem Európában is, mindig nagyon jó érzés megnyerni. Szép ajándék ez a szurkolóinknak, akiknek köszönjük a támogatást.

LABDARÚGÓ NB I
19. FORDULÓ

FERENCVÁROS–ÚJPEST 0–1 (Diagne 59.)

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik