Haladás: fogynak a székek a Rohonci úti stadionból – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.21. 16:36
null
A műanyag székek leszerelése már megkezdődött a Rohonci úti stadionban (Fotók: vaol.hu)
A hivatalos bontás még nem kezdődött el, de már fogynak a műanyag székek a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Rohonci úti stadionjából – számolt be róla a klub honlapja.

 

Horváth Norbert, a Haladás ügyvezető elnöke a vaol.hu-nak elmondta, egyelőre az egyesület tulajdonában lévő, ám még máshol, mások által hasznosítható tárgyakat szerelik le, de a munkálatok mostani szakasza még nem tekinthető a hivatalos bontásnak.

A műanyag székek és a labdafogó drótkerítések leszerelését már megkezdték, valamint az égők is fogynak a kandeláberekből.

A műanyag székek leszerelése már megkezdődött a Rohonci úti stadionban (Fotók: vaol.hu)
A műanyag székek leszerelése már megkezdődött a Rohonci úti stadionban (Fotók: vaol.hu)

A klub hivatalos honlapja eközben interjút készített Mészöly Géza vezetőedzővel, aki elárulta, a sérülésükből lábadozó játékosok közül Bosnjak Predrag és Szasa Popin január 4-én a csapattal kezdhetik el a felkészülést, Leandro Martínez felépülése azonban várat magára.

Martínez térde korábbi sérülése miatt instabil, ezért visszatérése után hiába játszott néhány meccset, izomsérülést szenvedett. Az biztos, hogy január negyedikén még nem kezdheti el az edzéseket, az a legfontosabb hogy a térde teljesen rendbe jöjjön. A tavaly júliusban bokatörést szenvedett Török Milán rehabilitációja szépen halad, de neki először az U19-es csapatban kell formába lendülnie. Ugrai Roland szervezetében gyulladás van, egyelőre az orvosok sem tudták megállapítani a baj forrását, vélhetően ő sem kezdheti el a tréningeket január elején” – mondta Mészöly Géza.

Fehér Zoltán január közepétől készülhet velünk, mert a korábban beszakadt térdszalagja helyén gyulladás keletkezett. A részleges bokaszalag-szakadást szenvedő Szasa Popin az őszi szezon utolsó meccsein már kerettag volt, ám akkor még nem volt teljes értékű futballista, a felkészülés kezdetére viszont teljesen felépül. Bosnjak Predragnak a Puskás Akadémia ellen beszakadt a hasfalizma, le is kellett cserélnem, de ő is velünk kezdheti az alapozást” – tette hozzá a szakember.

Ami Dudás Ádámot illeti, a támadó korábban operált térdét felnyitották, kisebb műtétet hajtottak végre rajta, jelenleg rehabilitációját végzi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik