Magyar Kupa: Saját magunkat vertük meg – Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2016.04.13. 20:28
A Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, így a zöld-fehérek játszhatják a döntőt az Újpest ellen. A meccs után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„Saját magunkat vertük meg – mondta Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője. – Az elején kiállíttattuk a kapusunkat, és adtunk a Ferencvárosnak hetven perc előnyt. Ráadásul duplán büntettek, a piros lap mellett büntetőt is ítéltek – egy-nulla a Fradinak. A második félidő vége felé megpróbáltunk egy kis nyomást gyakorolni a hazai csapatra. Ott is voltunk a kapu előtt, de Gera Zoli második találata eldöntötte a mérkőzést.”

„Természetesen előny, hogy húsz perc után kaptunk egy tizenegyest, és utána a debreceniek egy játékossal kevesebben játszhattak – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – A második félidőben volt egy időszak, amikor nehézkesen futballoztunk, lehet, hogy a hosszú szezon miatt, de aztán magunkra találtunk, és megérdemelten nyertünk ennyivel.”Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője. – Az elején kiállíttattuk a kapusunkat, és adtunk a Ferencvárosnak hetven perc előnyt. Ráadásul duplán büntettek, a piros lap mellett büntetőt is ítéltek – egy-nulla a Fradinak. A második félidő vége felé megpróbáltunk egy kis nyomást gyakorolni a hazai csapatra. Ott is voltunk a kapu előtt, de Gera Zoli második találata eldöntötte a mérkőzést.”

„Természetesen előny, hogy húsz perc után kaptunk egy tizenegyest, és utána a debreceniek egy játékossal kevesebben játszhattak – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – A második félidőben volt egy időszak, amikor nehézkesen futballoztunk, lehet, hogy a hosszú szezon miatt, de aztán magunkra találtunk, és megérdemelten nyertünk ennyivel.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik