NS: Guzmics még fel sem dolgozta; részletek Gera életéből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.03. 01:41
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Továbbra is egy a Nemzeti Sport, kettő lesz belőle.

• Az első, Eb-jellegű újságban tovább beszélgetünk a franciaországi torna magyar hőseivel: Guzmics Richárd arról is beszél, még fel sem tudta dolgozni igazán, hogy történelmet írt a válogatottal, és szoknia kell az érzést, hogy mindenki őket dicséri.

• Összeszedtük azt is, Bernd Storck melyik huszárvágásai tettek hozzá a legtöbbet az Eb-kijutáshoz és az eredményes szerepléshez.

Gera Zoltánról mostanra azért lehet tudni, hogyan alakult az élete a csavarlazító-gőzös kölyökléttől a megtalált hitig és a kiemelkedően sikeres futballkarrierig – portrénkban a részletekről is fellebbentjük a fátylat.

• A walesi csodáról Galambos Dániel első kézből tudósít, hiszen pénteken a lille-i éjszakában várta meg a hősöket. Emellett bemutatjuk Hal Robson-Kanut, akinek a cseléről még sokáig beszélnek majd, és az is kiderül, hogyan viselték a kiesést a derék belgák.

Franciaország újoncot avathat vasárnap Izland ellen, mert hát mikor máskor, mint egy hazai Eb-negyeddöntőben! De kicsoda tulajdonképpen a dallamos nevű Samuel Umtiti?

Lapunk hátsó traktusai sem maradnak üresen. Beszámolunk például az összes valamirevaló felkészülési meccsről, nem beszélve a szombathelyi Király-kupáról.

• Folytatódik olimpiai reménységeinket bemutató sorozatunk, most Ligeti Dániellel, akinek sok birkózóval ellentétben nemhogy a fogyás miatt nem kell aggódnia, hanem szinte még híznia is kell olykor, de nemcsak emiatt várja bizakodva Riót.

Száguldó cirkuszbeli száguldó riporterünk, Zsoldos Barna Spielbergből jelentkezik, ahol tort ült a káosz az időmérőn, és ez klassz.

Pars Krisztiánnak nehéz dolga lesz, ha meg akarja védeni olimpiai bajnoki címét, úgyhogy el sem indul a jövő heti Európa-bajnokságon, inkább keményen edz, hogy visszanyerje robbanékonyságát a műtéte után.

Vasárnap lévén juniormellékletünk a soros: kiderül, milyen hatása lehet az Eb-szereplésnek a gyerekek futballozókedvére, és az is, mi köze az egykori kiváló kézilabdásnak, Tóth Tímeának a gerelyhajításhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik